OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2011. szeptember 20., kedd 14:30

GREEN – GO! Nemzetközi rövidfilmverseny és filmfesztivál - felhívás
    Budapest, 2011. szeptember 20., kedd (OS) - Odavagy Tarantino művészi alkotásaiért, esetleg David Attenborough dokumentumfilmjeiért rajongsz? Lenyűgöző képsoraiddal, vagy kreatív animációddal megmutatnád, milyen károkat szenvedünk el az erdőirtás és a túlzó étel és energiafogyasztás miatt? Részt vennél egy új nemzetközi mozgalomban, ami egy zöld fesztivál alapjait fekteti le? Ha a válaszod igen, itt a helyed! Terjeszd környezetvédelmi üzeneted, mutasd meg tehetségedet, sőt, akár nyerj is vele!

    Három civil szervezet fogott össze, hogy életre hívja a GREEN – GO elnevezésű nemzetközi rövidfilmes pályázatot és fesztivált.  A CEEweb a Biológiai Sokféleségért,a Greenpeace Magyarország és a Diverziti Egyesület három kategóriában hirdeti meg a versenyt:   Kincsünk a Föld és az élelem (Greenpeace), Túlélésünk kulcsa a fogyasztás csökkentése (CEEweb), Őrizzük meg erdeink sokszínűségét (Diverziti Egyesület).  Az alkotások beadási határideje 2011. november 24. A díjátadó és a filmfesztivál 2011. december 3-án lesz a budapesti Toldi moziban.  A pályázat összdíjazása 950 Euró, amit környezetvédelmi és távolsági okokból  kupon formájában adunk át, ami egy helyi a) elektronikai üzletben, b) fotós boltban vagy c) könyváruházban lesz beváltható a nyertes választása szerint.  A felhívás részleteiről honlapunkon olvashattok: greengofest.eu   Vegyél részt az első Green-Go Nemzetközi Kisfilm Fesztiválon! Légy része az üzenetnek, és mutasd meg, mennyire óvni kellene az életünkben kulcsszerepet játszó erdeinket, mennyire vigyázni kellene az életet adó termőföldre, vagy, hogy mennyire csökkenteni kellene gigászi fogyasztásunkat, mellyel tönkretesszük az egyetlen élhető bolygónkat.  Jó filmezést, és óriási befogadó közönséget kívánunk!   A szervező csapat
    Kiadó: CEEweb for Biodiversity

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.