OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2011. december 15., csütörtök 15:48

Csurka István nyilatkozata II. rész
    Budapest, 2011. december 15., csütörtök (OS) -

    Folytatás: Tarlós István tehát a Soros-körök fenyegetéseinek nyomása alatt kérte Dörnertől intendánsi kinevezésem visszavonását, ami egyébként önmagában véve is képtelenség. Első perctől kezdve világossá tettem, hogy az irányításban nem akarok részt venni, intendánsi megnevezésem csak jelképes, csak tapasztalataimmal, gondolataimmal, mintegy a  vizek fölött lebegve  kívánok jelen lenni a színházban. Kinevezésem nincs, ennél fogva vissza sem lehet vonni. Attól eltiltani pedig, hogy ne járjak be az általam kezdeményezett színházba, csak úgy lehet, ha előzőleg elrendelik házi őrizetemet.   Ezen felül a Magyar Fórumról is ejtenem kell néhány szót, mivel Tarlós István nyilatkozatában ez is szóba kerül. Tarlós elégedetlen a Magyar Fórumban közölt írásaimmal. De csak most, amikor Soros megfenyegette. Előzőleg, amikor az ő főpolgármesteri kampányát és őt magát támogattam, amikor a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatokat bekeretezve eljuttattam az azt kérő szegény önkormányzatoknak, amikor a Fidesz politikáját és kétharmados győzelmét azzal segítettem, hogy lelepleztem a Jobbik Morvai Krisztinás talmiságát, és a lap sok százezer ingyen példányával sikerült ezt a pártot három-négy százalékkal lejjebb csavarni és ezzel a kétharmadot elérni, akkor nem volt elégedetlen. Pedig akkor is  zsidóztam , már amennyiben azokat a tényszerű leleplezéseket, amelyek a Soros-Konrád-Demszky-Kertész Ákos és manapság Ascher Cafés köröket illeti, annak lehet nevezni. Sosem támadtam senkit csak a származása miatt, tisztelem a vallásukat, fajukat, megvalló magyar zsidókat, de továbbra is le fogom leplezni a magukat a megnevezhetetlenségbe burkoló magyarelleneseket. Akik a legutóbbi cikkemben lévő becslésem szerint mindössze hatszázan vannak, de Soros révén mérhetetlen hatalom, befolyás birtokosai. Csodálkozom Tarlós Istvánon, hogy bele mer szólni egy író 1989. óta folyó következetes küzdelmébe, amelyet hetilapjában és havi folyóiratában folytat. De ugyanakkor meg is értem őt, mert a Soros-fenyegetéseket nehéz elviselni, és mint főpolgármesternek figyelembe kell vennie, hogy egy bizonytalan, megnevezhetetlen mennyiségű és a hatszázak által mindenkor mozgósítható orosz, ukrán, grúz, ír satöbbi címletű zsidó lakosságú város főpolgármestere, akiknek célja minél nagyobb életteret kisajátítani elsősorban a fővárosból. Csak ez a kényszer indíthatja őt megszabni, hogyan s mit írjak saját lapomban. Aminek egyébként semmi köze nincs színházi tevékenységemhez, tekintettel arra, hogy publicisztikákat még Lloyd Webber-zenével sem lehet eljátszani.
    Kiadó: Magyar Igazság és Élet Pártja

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.