OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 14. kedd
Ismertető


2011. december 23., péntek 12:01

A Legfőbb Ügyészség sajtóközleménye
    Budapest, 2011. december 23., péntek (OS) -

    
A Legfőbb Ügyészség az  Ügyészségi eljárások elektronizálása” című, az Elektronikus Közigazgatási Operatív Program (EKOP) keretében benyújtott sikeres pályázata eredményeként 613.800.000 Ft uniós forráshoz jutott, melyből elektronikus irat- és dokumentumkezelő rendszer létrehozását kezdte meg. A projektmegvalósítás folyamatban van, a befejezés tervezett határideje 2012. március 30.

A projektből fakadó tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a Legfőbb Ügyészség a fejlesztés állapotáról, a megvalósult és tervezett projekttevékenységekről elektronikus Hírlevélben nyújt naprakész információkat.

A legújabb, 4. számú Hírlevél a www.mklu.hu/ekop-uee honlapon érhető el.


--------------------------------------------------------------------- -----

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.