OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 9. hétfő
Ismertető


2011. december 30., péntek 12:46

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye
    Budapest, 2011. december 30., péntek (OS) - A KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség megdöbbenve értesült a hírről, hogy nemzetközi homoszexuális szervezetek Budapesten kívánnak homoszexuális olimpiát rendezni.

    A budapestiek az évek során már megtapasztalhatták a homoszexuális szervezetek értelmetlen és céltalan - többnyire külföldiek részvételével zajló - felvonulását, melynek provokatív megnyilvánulásai a társadalom széles rétegeinek rosszallását vívták ki.
    2012-ben, amikor a kormányzat a pazarló kiadások visszafogását tűzte ki célul, és amikor az emberek többsége spórolásra kényszerül, nincs szükség a közpénzt felemésztő, értelmetlen rendezvényekre. Csak az előző homoszexuális felvonulás rendőrségi biztosítása 100 millió forintba került, így borítékolhatóan egy ilyen többnapos homoszexuális sportrendezvény ismételten jelentős kiadást jelent majd az államnak.
    Elfogadhatatlan egy ilyen rendezvény bármilyen állami támogatása, illetve a megrendezése érdekében állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő sporthelyszín biztosítása.

    Budapest, 2011. december 30.

     Stágel Bence                               Gaal Gergely
országgyűlési képviselő, KDNP            elnökhelyettes, IKSZ
  IKSZ elnök  

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.