OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 9. hétfő
Ismertető


2011. december 31., szombat 18:21

Hoffmann Rózsa ankh-ja
    Budapest, 2011. december 31., szombat (OS) -

    Hoffmann Rózsa ez év Októberében a köznevelési törvény sajtótájékoztatóján ankh szimbólumot viselt.Volt is visszhangja ,az ügynek rendesen.                                                       A sajtó,szakértők és nem szakértők , polemizálgattak az ékszer jelentéséről.Mit is hord az államtitkár asszony a nyakában?Vulvát?Péniszt?Hereszimbólumot vagy szandált? Mindenki fekete mágiát kiáltott.                                              
               Így polemizálgatnának az akadémikusok is megállapítva, hogy egy szandálban nem lehet hinni.Tehát az ankh nem vallás az ANKH Egyház nem egyház.                                    
                      Nem zavarja őket hogy nem szandálról van szó,hanem az örök életbe vetett hitről,melyet minden egyház átvett valamilyen formában,a katolikus is.Az ankh az,amiben az emberek ötezer éve töretlenül hisznek minden földrészen minden kultúrában.  
                         Igaz ,a jelen korban ez év elejéig ,csak Magyarországon hittek ,egyházi kereteken belül az ankh-ban,de idén már az Egyesült Államokban is bejegyzésre került az ANKH egyház.    
                  Nemcsak egyházunk hívei és Hoffmann Rózsa hordja az örök élet jelét és eszközét,hanem milliók viselik hazánkban és szerte a világon. Vannak aki hisznek benne,vannak akik tudják mit jelent. Vannak akik misztikus erőt tulajdonítanak neki,és vannak akik vámpírosdit játszanak vele.Tehát az ankh ott van az emberek nyakán,csuklóján és sokak szívében.És ezért vallási szimbólum és nem szandál.                                                            
    Senkinek nem jutna eszébe gúnyolni valakit azért,mert keresztbe tett gerendákra felszegezett holttestet hord a nyakában!Mi tiszteljük az ő hitüket és nem teszünk idétlen megjegyzéseket.      
    De megvetjük azokat akikben nincs tolerancia.Mi hiszünk az ANKH-ban,az örök életben,ahogy az emberiség 5000 éve hisz.Ahogy hittek benne,a régi idők fennmaradt ábrázolásai alapján,a korai keresztények,koptok is.Ahogy évszázadokig hittek benne Pannónia földjén, évszázadokkal István király előtt.Ahogy milliók hisznek benne vagy vágynak rá napjainkban.
    Kiadó:  ANKH  Az Örök Élet Egyháza

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.