OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető


2012. január 2., hétfő 13:49

Gyurcsányisták tüntetése az Operánál
    Budapest, 2012. január 2., hétfő (OS) -

    A Gyorskocsi utcaiak továbbra is a gyurcsányi gyűlöletkeltést folytatják, és Magyarország kárát akarják. Az nem demokrata, aki szerint csak akkor van demokrácia, ha ő van hatalmon: ideje lenne, hogy a szocialisták is elfogadják az emberek döntését. A mai este világos lesz a különbség: a nemzeti ügyek kormánya az emberek felhatalmazása alapján kijavítja a Gyurcsány-korszak hibáit, az országot tönkretevő gyurcsányi gyűlöletkeltők pedig rendetlenséget, káoszt csinálnak, törvénytelenségre buzdítanak. A magyarok korábban egyértelmű döntést hoztak: nem kérnek a gyűlöletből és a széthúzásból.  Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője
    Kiadó: FIDESZ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.