OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 16. csütörtök
Ismertető


2012. január 2., hétfő 15:05

A Jobbik elítéli a rongyrázást és az arrogáns liberális képmutatást
    Budapest, 2012. január 2., hétfő (OS) - A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy miközben soha nem látott terhek érik a magyar embereket, addig a Fidesz 13 millió forintot költ a maga és szűk holdudvara operaházi szórakoztatására. Cinikus módon mindezt akkor teszi, amikor az új, csak a Fidesz által támogatott alkotmány életbelépésével és az ahhoz szabott törvények garmadájával emberek százezreit hozták katasztrofális anyagi és egzisztenciális helyzetbe. A Jobbik nem a demokráciát félti a Fidesztől, hanem az emberek megélhetését és az ország gazdasági függetlenségét óvja a kormány politikájától.

    A nemzeti ellenzéknek nincs keresnivalója az ilyen és ehhez hasonló operaházi  rongyrázáson , de végképp semmi helye az Operaház környékén tartandó tüntetésen a liberális anarchisták mellett. Ez utóbbi eseményen jelen lesz Gyurcsány Ferenc is, aki maga ugyanígy ünnepelt baráti körével, amíg hatalomban volt. Gyurcsány és szövetségesei mai tüntetése hiteltelen, hazug és képmutató, mert ő például 2007-ben az Operaháznál lényegében kijárási tilalmat rendelt el, így még az ellenük való tiltakozást sem engedte, és köztársaságellenes terroristaként kezelték és verték szét a tüntetőket.         A Jobbik továbbra is a magyar emberekért dolgozik és minden lehetséges eszközzel azon fáradozik, hogy megakadályozza a társadalmi, szociális és gazdasági katasztrófát. Ennek módja azonban nem a köztársaság eszméje és a demokrácia melletti álságos tüntetés azokkal, akik korábban lábbal tiporták a demokratikus jogokat. A Jobbik így nem vesz részt ma egyik rendezvényen sem, beleértve az ellentüntetést is, amely azt a látszatot kelthetné, hogy a magyar családok megélhetését veszélybe sodró Orbán-kormánnyal vállalnánk közösséget.           Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.