OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2012. január 6., péntek 12:55

Az IKSZ közleménye
    Budapest, 2012. január 6., péntek (OS) - A KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség az egységes magyar nemzet érdekeivel ellenétesnek tartja és mélyen elítéli az európai és magyar szocialisták azon törekvését, mely EU-s szankciók elrendelését sürgeti Magyarországgal szemben. Ezen felül arra utasítják az Európai Néppártot, hogy függessze fel a Fidesz tagságát és Orbán Viktor miniszterelnök alelnöki pozícióját.

    Az európai és magyar szocialisták nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy semmilyen beleszólásuk sincs abba, hogy az Európai Néppárt - az Európai Parlament legnagyobb frakciója- mely nemzeti pártokat vesz fel tagjai közé, illetve, kiket választ meg vezető tisztségviselőinek. Különösen visszás ez az utasító hangnem annak fényében, hogy a legutóbbi EP-választásokon a Fidesz és a KDNP pártszövetsége több mint háromszor annyi szavazatot szerzett, mint az akkor még kormányzó MSZP.
    Egyértelműen látszik, hogy a brüsszeli szocialisták sem különbek az ex- és jelenlegi kommunista, szocialista elvtársaiknál, hiszen ők is ugyanolyan szilárd meggyőződéssel vallják, hogy egy országban csak akkor lehet demokrácia, amikor ők vannak hatalmon, pedig 40 évig a Lajtán innen csak az elnyomásban tudtak jeleskedni.
    Az sem véletlen, hogy az Európai Unió huszonhét tagállamából jelenleg csak négyben van baloldali kormány.
    Az európai szocialisták 4 fős magyar delegációja ahelyett, hogy a gazdasági nehézségekkel küszködő hazájukat segítenék, mindent megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország ellen hergeljék az európai közvéleményt. Lejárató kampányokat szerveznek Brüsszelben, hazugságoktól hemzsegő pamfleteket osztogatnak az Európai Parlament folyosóin, lesújtó hangvételű cikkeket jelentetnek meg Magyarországról, melyekkel folyamatosan dezinformálják a nemzetközi közvéleményt. Sajnos ismerjük a szocialista mottót:  Ha már használni nem tudunk, legalább ártsunk!
    A szocialisták rendszerváltás előtti és utáni tevékenységükkel már eddig is felélték a magyar fiatalok jövőjét. Felszólítjuk őket, hogy Magyarország nemzetközi szinten történő lejáratásával ne rombolják tovább a jövőbe vetett bizalmunkat!


    Budapest, 2011. január 5.


        Stágel Bence                                    Törcsi Péter
        IKSZ elnök                                      IKSZ alelnök
    Országgyűlési képviselő, KDNP  



    Kiadó: Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

    ---------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.