OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2012. január 21., szombat 16:24

A TV2 ismét bizonyította: alkalmatlan hiteles tájékoztatásra
    Budapest, 2012. január 21., szombat (OS) - A Jobbik elítéli, ugyanakkor nem lepődik meg azon, hogy a TV2 tegnap esti híradója elhallgatta az Educatio kiállítás leglényegesebb eseményét, a több tízezer diák, szülő és tanár felháborodását tolmácsoló tiltakozó akciót. A tudósításban arról sem hallhattunk semmit, hogy jövőre húszezerrel kevesebb diák részesülhet ingyenes felsőoktatási képzésben, hogy több tízezer tanulni vágyó fiatalnak nem marad más megoldása csak a diákhitel, ezáltal pedig a súlyos eladósodás, vagy épp hogy intézmények lehetetlenülnek el a keretszámok logikátlan és lobbiérdekek szerinti felosztása miatt.

    A hiteles és objektív tájékoztatás azt kívánta volna meg, hogy ebben a témában a társadalmat jogosan sértő folyamatok bemutatása is helyet kapjon, ám e helyett egy, a csatornára jellemző, manipulatív híradást láthattak a nézők, mintha minden rendben lenne a felsőoktatás területén. De mit is várhatunk attól a TV2-től, amely 2010 tavasza, az országgyűlési választások óta egyetlen alkalommal sem hívott be politikai műsoraiba jobbikos politikust, s amely rendszerint elhallgatja a nemzeti ellenzéket, vagy tisztességtelenül és pontatlanul számol be – erről immár jogerős bírósági ítélet is született – Magyarország egyik legjelentősebb politikai erejéről? A valóság – vagy éppen a Jobbik álláspontjának – bemutatásánál nyilván sokkal fontosabb,  szellemileg  emelkedett témák feldolgozásával foglalatoskodik a TV2 most is, ahogy tette korábban is: http://www.youtube.com/watch?v=GIikRNTPwlQ          Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.