OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2012. január 22., vasárnap 13:46

Egy nemzet üzent
    Budapest, 2012. január 22., vasárnap (OS) - Az a többszázezer magyar ember, aki 2012. január 21-én részt vett a békemenetben, üzent a világnak, üzent EU-nak, üzent az IMF-nek, és üzent mindazon politikusoknak, akik nem szívelik a magyar népet és annak akaratát. Üzenetünk egyértelmű. Nem vagyunk, és nem akarunk Európa másodosztályú állama lenni! Nem fogadjuk el a kettősmércét!

    Az EU, az IMF, az USA  demokrácia  felfogása és diktátuma elfogadhatatlan a magyar nép számára. A szabadságunk maradékát már nem adjuk!

Ezen a békemeneten képviseltette magát az egész nemzet, Erdélytől a fel és délvidéken át. A baráti népek képviseletében itt voltak a litvánok a lengyelek. Érezni és tapasztalni lehetett, hogy ezzel a népi demonstrációval nagyon sok országban szimpatizálnak az egyszerű emberek.

Magyarország nincs egyedül a népek tengerében, csak a politika, a pénzhatalom kénköves üstjében próbálják lenyomni. Olyan ország vezetőjével próbálják összehasonlítani miniszterelnökünket, akitől nem elhatárolódni kéne, hanem együttműködni.  

Ez a békemenet üzent a kormánynak, Orbán Viktornak, üzent a politikai  elitnek , és a balliberális ellenzéknek is.
A kormánynak azt üzeni, hogy a kulturális és gazdasági szabadságharcban élvezi a társadalom többségének a támogatását, kivé talán az egykulcsos jövedelemadót.
Orbán Viktor meg biztos lehet abban, hogy addig, amíg ezen az úton jár, és a magyar nép érdekében küzd, vitatkozik és nem térden állva tárgyal, addig bírja a többség bizalmát.
A politikai  elit  most élőben megtapasztalhatta a nép szabadságvágyát és erejét.
A balliberális ellenzék meg felmérhette társadalmi támogatottságának nagyságát.  

A magyar nép ébredezik! Nem parancsszóra, hanem a lelkiismerete és jól felfogott érdeke vitte az utcára, amit érdemes komolyan venni.

2012.01.22.

Takács András

    Kiadó: Szabad Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.