OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 9. hétfő
Ismertető


2012. május 11., péntek 14:02

A Jobbik minden eszközzel harcol Hajdú-Biharban is gátlástalanul terjeszkedő a Hit Gyülekezete ellen
    Budapest, 2012. május 11., péntek (OS) - A Fidesz kiengedte a szellemet a palackból azzal, hogy (a KDNP hathatós közreműködésével) történelmi egyházi szintre emelte a Hit Gyülekezetét, hazánk legnagyobb destruktív szektáját. Azóta egyre gátlástalanabb módon terjeszkedik a cionista szekta:  iskolalenyúlásokkal  találkozunk országszerte, a héten került nyilvánosságra, hogy Hajdúsámsonban és Ajkán is rátennék a kezüket az oktatási intézményekre.

    Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor főtanácsadójának alapítványa országos élelmiszerosztó akcióján is ez a szekta működött közre, annak ellenére, hogy Hajdúbagoson például a református egyház és polgármesteri hivatal is segített volna. Ám Hegedűsék őket nem keresték meg, így hitgyülekezetes pólóban osztogatták a csirkéket a rászorulóknak.          A hajdúsámsoni iskolába 1250, az óvodába csaknem 600 gyerek jár, ehhez képest csak 55, illetve 14 olyan szülői nyilatkozat született, amely támogatja az intézmények átadását a Hit Gyülekezetének. A felháborodott szülők a Jobbikhoz fordultak kétségbeesésükben. A többség kérésének eleget téve a Jobbik felszólítja a polgármestert, hogy álljon el az iskola átadásának szándékától, még akkor is, ha ez jól jövedelmezne neki.  
        Álságos a hajdúsámsoni Fidesz tiltakozása ez ügyben, hiszen az ő pártjuk és kormányuk emelte a történelmi egyházak szintjére a szektát. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke az álkeresztény gyülekezet által létrehozott debreceni Huszár Gál Gimnázium és Általános Iskola megnyitóján a Debreceni Református Gimnázium XVI. századi megalapításához hasonlította a tanintézmény létrejöttét, magát a gyülekezetet pedig a kálvinistákhoz.        A Jobbik minden szinten tiltakozik a Hit Gyülekezete további térnyerése ellen, és minden törvényes eszközt bevet azért, hogy ne kaparintson meg újabb iskolákat, óvodákat a romboló szekta. Országos felvilágosító kampányt indítunk, hogy bemutassuk az embereknek a szervezet valódi arcát. A Jobbik kormányra kerülése esetén a Hit Gyülekezete azonnal kikerül a történelmi egyházak sorából, semmilyen állami támogatásban nem fog részesülni és kezdeményezni fogjuk a működésének felülvizsgálatát.           Kulcsár Gergely és Rubi Gergely, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei országgyűlési képviselői
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.