OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2012. augusztus 30., csütörtök 13:28

Hol a Pofon?
    Budapest, 2012. augusztus 30., csütörtök (OS) - A Societas felszólítja Pintér Sándort és a Fidesz valamennyi tagját, hogy  ne csak elhatárolódjon és sajnálkozzon, hanem határozottan lépjenek fel a fasiszta, náci csürhe ellen, akiket ők szabadítottak Magyarországra, és akiket Orbán Viktor egy pofonnal haza zavart?Mindezek ellenére a demokratikus erők még mindig nem foglalnak TV székházat (és nem rabolják ki a magyar büfést), nem gyújtják fel a várost és ennél fogva nem kell könnygázt nyelve futni a rendőrök elől, azonban reménykedünk, hogy a jobboldal felkel csipkerózsika álmából és visszatér a demokrácia mezejére.

    A Societas felszólítja Pintér Sándort és a Fidesz valamennyi tagját, hogy a tegnapi napon történt gyalázatos eseménnyel kapcsolatban, melyet Hanti Vilmos a MEASZ elnöke ellen követett el néhány fasiszta egyed, ne csak elhatárolódjon és sajnálkozzon, hanem határozottan lépjenek fel a fasiszta, náci csürhe ellen, akiket ők szabadítottak Magyarországra, és akiket Orbán Viktor egy pofonnal haza zavart?! Döbbenetesnek tartjuk, hogy 2012-ben egy ilyen esetre sor kerülhet. Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra a tényre, hogy ez az állapot tarthatatlan, nem méltó Magyarországhoz, még akkor sem, ha Orbán Viktor szerint félázsiai származékok vagyunk.  Mindezek ellenére a demokratikus erők még mindig nem foglalnak TV székházat (és nem rabolják ki a magyar büfést), nem gyújtják fel a várost és ennél fogva nem kell könnygázt nyelve futni a rendőrök elől, azonban reménykedünk, hogy a jobboldal felkel csipkerózsika álmából és visszatér a demokrácia mezejére. Az alábbiakban közöljük Hanti Vilmosnak írt levelünket is: ,, Kedves Vilmos! A Societas valamennyi tagja felháborodva és elszörnyedve vette tudomásul, hogy a tegnapi napon, a magát nemzetinek nevező aljas csürhe megtámadott Téged, akiről köztudomású, hogy életedet az emberiességre való tanításra tetted fel.  Elborzadtunk, amikor meghallottuk, milyen gerinctelen, gyáva módon lincseltek meg az egymást kövekkel dobáló fasiszta véglények. Mielőbbi testi és lelki gyógyulást kívánunk neked, és reméljük hogy még erősebben térsz vissza a demokratikus erőkhöz! Üdvözlettel:  A demokrata fiatalok nevében: Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom "
    Kiadó: SOCIETAS - Baloldali Ifjúsági Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.