OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2012. szeptember 10., hétfő 09:53

Katonahírek új köntösben
    Budapest, 2012. szeptember 10., hétfő (OS) - Formailag és tartalmilag is megújult Magyarország vezető katonai hírportálja, a Honvédelem.hu.

    2012. szeptember 10-én tartalmilag és formailag is megújult a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség hírportálja. A Zrínyi Média Kft. által működtetett oldal grafikai és szerkezeti módosításai azt a célt szolgálják, hogy egyre többen, minél könnyebben juthassanak hozzá a honvédséggel kapcsolatos információkhoz.  Mostantól nem csak az Archívum válik könnyebben kereshetővé a címkék segítségével, hanem - a Naptár és az egyes eseményekről készülő fotók és videók segítségével - mindenki számára átélhetőbbé válnak a katonák mindennapjai. Komoly hiányosságot pótol az Alakulatok menüpont: az érdeklődők itt a Magyar Honvédség összes szervezetéről találnak naprakész információt.
    Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.