2024. április 25. csütörtök

2012. szeptember 28., péntek 15:34

Melléfogott, Poldi bá
    Budapest, 2012. szeptember 28., péntek (OS) - A ma megjelentekkel kapcsolatban jelezzük: szó sincs arról, hogy Varga Mihály lemondta volna részvételét az egri közgazdász-vándorgyűlésen.

Mindössze annyi történt, hogy a tárca nélküli miniszter már azelőtt elfogadott egy másik, az egri fórummal egy időben zajló, budapesti konferenciára szóló meghívást, hogy a közgazdász-vándorgyűlésre szóló felkérést megkapta volna.    Varga Mihály a Concorde Értékpapír Zrt. által 2012. szeptember 27-én Budapesten megrendezett Concorde Private Banking Konferencián tartott előadást Magyarország és az IMF viszonyáról, a magyar gazdaság helyzetéről. Az eseményen az előadást követően Simor Andrással, a Magyar Nemzeti Bank elnökével közös panelbeszélgetésen vett részt. A közönség az egri vándorgyűléshez hasonlóan a budapesti konferencián is kérdezhetett az előadóktól.   A miniszter a mai napon a kormányülésen vesz részt.

Kiadó: Varga Mihály tárca nélküli miniszter