OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2012. szeptember 28., péntek 15:34

Melléfogott, Poldi bá
    Budapest, 2012. szeptember 28., péntek (OS) - A ma megjelentekkel kapcsolatban jelezzük: szó sincs arról, hogy Varga Mihály lemondta volna részvételét az egri közgazdász-vándorgyűlésen.

    Mindössze annyi történt, hogy a tárca nélküli miniszter már azelőtt elfogadott egy másik, az egri fórummal egy időben zajló, budapesti konferenciára szóló meghívást, hogy a közgazdász-vándorgyűlésre szóló felkérést megkapta volna.    Varga Mihály a Concorde Értékpapír Zrt. által 2012. szeptember 27-én Budapesten megrendezett Concorde Private Banking Konferencián tartott előadást Magyarország és az IMF viszonyáról, a magyar gazdaság helyzetéről. Az eseményen az előadást követően Simor Andrással, a Magyar Nemzeti Bank elnökével közös panelbeszélgetésen vett részt. A közönség az egri vándorgyűléshez hasonlóan a budapesti konferencián is kérdezhetett az előadóktól.   A miniszter a mai napon a kormányülésen vesz részt.

    Kiadó: Varga Mihály tárca nélküli miniszter

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.