OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2012. október 23., kedd 16:05

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2012. október 23., kedd (OS) -

    Az október 23-i rendezvények, vonulások rendbontás nélkül, fegyelmezetten zajlanak, a rendőrség megfelelő erőkkel biztosítja a helyszíneket. Az eddigi egyetlen kivétel a Ferenciek terei Jégbüfé előtt kialakult rendbontás volt, ahol szélsőjobboldali ellentüntetők verbálisan inzultálták az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) tüntetésére érkezőket. A rendőrség dupla sorfallal állította helyre a rendet. A rendőrség becslései szerint a Békemeneten több mint 150 ezren, a Milla tüntetésen csaknem 20 ezren, a Jobbik demonstrációján néhány ezren, a Demokratikus Koalíció rendezvényén több százan vettek részt.  Budapest, 2012. október 23. Belügyminisztérium Sajtóosztály
    Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.