2024. április 16. kedd

2012. november 23., péntek 11:23

Endrésik Zsolt független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2012. november 23., péntek (OS) - Szomorúan értesültem róla, hogy tegnap a Jobbik kizárta Lenhardt Balázs képviselőtársamat soraiból. A Napnál is világosabb, hogy a párt eszközökben nem válogatva, bolsevikokat megszégyenítő módon bánik el a magyar nemzet ügyéért elkötelezett, a radikális irányvonalat képviselő, önálló gondolkodásra képes tagjaival.

A Lenhardt ügy és jómagam esete jelzi, hogy Szegedi Csanád szelleme még mindig belengi a vezetést, annak néhány prominensét, akik a mai napig asszisztálnak a "fordított Pálforduláson" átesett politikusbűnözőnek.

Nem véletlen, hogy a szombat 15 órára, Szegedi Csanád csömöri villája elé meghirdetett tüntetésen a Jobbik nem vesz részt, tettekkel nem bizonyítja, hogy pontot akarna tenni a Szegedi ügy végére.

Az utóbbi néhány hónap eseményei a Jobbik háza táján felvetik a pártigazgató, Szabó Gábor és a pártelnök, Vona Gábor felelősségét. Ideje lenne elgondolkodniuk a tisztségeikről való lemondásukról és új országos tisztújítást kiírni.

A szép reményekkel induló mozgalmat sikerült a tönk szélére irányítaniuk. Talán ez a céljuk? A párttagság és a választók számára kezd világossá válni, hogy ezzel a lendülettel az 5%-os parlamenti küszöböt is nehéz lesz megugrani.

Bízom a tagság józan ítélőképességében!

Isten áldja Magyarországot!

Sajóvelezd, 2012.11.23.