OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2012. november 23., péntek 11:23

Endrésik Zsolt független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2012. november 23., péntek (OS) - Szomorúan értesültem róla, hogy tegnap a Jobbik kizárta Lenhardt Balázs képviselőtársamat soraiból. A Napnál is világosabb, hogy a párt eszközökben nem válogatva, bolsevikokat megszégyenítő módon bánik el a magyar nemzet ügyéért elkötelezett, a radikális irányvonalat képviselő, önálló gondolkodásra képes tagjaival.

    
A Lenhardt ügy és jómagam esete jelzi, hogy Szegedi Csanád szelleme még mindig belengi a vezetést, annak néhány prominensét, akik a mai napig asszisztálnak a "fordított Pálforduláson" átesett politikusbűnözőnek.

Nem véletlen, hogy a szombat 15 órára, Szegedi Csanád csömöri villája elé meghirdetett tüntetésen a Jobbik nem vesz részt, tettekkel nem bizonyítja, hogy pontot akarna tenni a Szegedi ügy végére.

Az utóbbi néhány hónap eseményei a Jobbik háza táján felvetik a pártigazgató, Szabó Gábor és a pártelnök, Vona Gábor felelősségét. Ideje lenne elgondolkodniuk a tisztségeikről való lemondásukról és új országos tisztújítást kiírni.

A szép reményekkel induló mozgalmat sikerült a tönk szélére irányítaniuk. Talán ez a céljuk? A párttagság és a választók számára kezd világossá válni, hogy ezzel a lendülettel az 5%-os parlamenti küszöböt is nehéz lesz megugrani.

Bízom a tagság józan ítélőképességében!

Isten áldja Magyarországot!

Sajóvelezd, 2012.11.23.

Endrésik Zsolt
független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.