2024. május 5. vasárnap

2012. december 2., vasárnap 09:38

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye
    Budapest, 2012. december 2., vasárnap (OS) - Természetesen a pártunk figyelmét sem kerülheti el a JOBBIK akciója "zsidózása" a parlamentben. Nem vagyunk egy súlycsoportban, hiszen mi még a saját sajtónk szabadságát sem tudtuk kiharcolni, de az biztos, hogy valami történik a JOBBIK háza táján.

Figyelembe véve hazánk belpolitikai és külpolitikai kiszolgáltatott helyzetét, hazánk szuverenitásáért küzdő Kormányt és egyéb pártokat.
Továbbá a JOBBIK megalakulásának, hatalomba kerülésének, támogatásának mivoltát, a Magyar Autonóm Néppárt ezt a jelen kialakult helyzetet propagandának állítja be, mivel a JOBBIK eme viselkedését és véleményét sosem titkolta és indokkal mindig nyíltan terjesztette. Viszont, a Magyar Autonóm Néppárt szégyenteljesnek tartja, hogy ilyen politikai hozzáállás előfordulhat a Magyar Parlamentben. A Magyar Autonóm Néppárt igyekszik kellő támogatottságot és támogatót szerezni ahhoz, hogy új alapokra helyezze a politikát és a diplomáciát, itthon és külföldön egyaránt, hogy jelenlétével magasabb politikai szintet, elismerést, boldogulást eredményezzen hazájának. – Boldog adventi ünnepet- Takács Gábor elnök.

A párt székhelye és címe: 1214. Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 390.
e-mail: magyarautonomneppart@gmail.hu
Telefon: 06-30-714-07-85.