OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2012. december 2., vasárnap 09:38

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye
    Budapest, 2012. december 2., vasárnap (OS) - Természetesen a pártunk figyelmét sem kerülheti el a JOBBIK akciója "zsidózása" a parlamentben. Nem vagyunk egy súlycsoportban, hiszen mi még a saját sajtónk szabadságát sem tudtuk kiharcolni, de az biztos, hogy valami történik a JOBBIK háza táján.

    Figyelembe véve hazánk belpolitikai és külpolitikai kiszolgáltatott helyzetét, hazánk szuverenitásáért küzdő Kormányt és egyéb pártokat.
Továbbá a JOBBIK megalakulásának, hatalomba kerülésének, támogatásának mivoltát, a Magyar Autonóm Néppárt ezt a jelen kialakult helyzetet propagandának állítja be, mivel a JOBBIK eme viselkedését és véleményét sosem titkolta és indokkal mindig nyíltan terjesztette. Viszont, a Magyar Autonóm Néppárt szégyenteljesnek tartja, hogy ilyen politikai hozzáállás előfordulhat a Magyar Parlamentben. A Magyar Autonóm Néppárt igyekszik kellő támogatottságot és támogatót szerezni ahhoz, hogy új alapokra helyezze a politikát és a diplomáciát, itthon és külföldön egyaránt, hogy jelenlétével magasabb politikai szintet, elismerést, boldogulást eredményezzen hazájának. – Boldog adventi ünnepet- Takács Gábor elnök.

A párt székhelye és címe: 1214. Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 390.
e-mail: magyarautonomneppart@gmail.hu
Telefon: 06-30-714-07-85.
honlap: www.magyarautonomia.hu


    Kiadó: Magyar Autonóm Néppárt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.