OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2012. december 29., szombat 17:15

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2012. december 29., szombat (OS) - Rozgonyi képviselőnek elege lett a Jobbik sorozatos ostobaságaiból – másnak is elege van!

    A Jobbikból kilépett Rozgonyi Ernő röviden, közérthetően indokolta elhatározását: nem adom tovább a nevemet a sorozatos ostobaságokhoz, amellyel a párt vezetése rendkívüli mértékben ártott a nemzeti radikalizmus ügyének – nyilatkozta a képviselő. Tegyük hozzá: az egész nemzetnek.  A hangadók: Balczó Zoltán, Vona Gábor, Volner János és a Novák házaspár – a nívótlan, mocskolódó Kurucinfóval jól egymásra találtak, ám mindez aligha lesz elég a párt- elitnek az üdvözítő öt százalékhoz. A tavaszi olvadás a Jobbikot is fenyegeti: nemcsak további képviselők távozására lehet számítani, a párt korábbi támogatóinak is elegük van Vonáékból. Sebaj, majd összeállnak Bajnaival, Gyurcsánnyal, Schifferrel, Mesterházival – és megmentik az országot.

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták  - 2012.12. 29.      

    Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.