OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2013. február 1., péntek 13:13

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. február 1., péntek (OS) - Tárgyilagos feltáró vizsgálatot, és a lehető legnagyobb nyilvánosságot a Portik-Laborc találkozók ügyében!

    Többi között arra kíváncsi az LMP, hogy a belügyminiszter elrendelt-e további vizsgálatokat az ügyben; tud-e arról, hogy tavaly ősszel az Alkotmányvédelmi Hivatalnál az üggyel összefüggésben folytatott belső vizsgálat óta volt-e más vizsgálati munka a Belügyminisztérium alá tartozó rendvédelmi szerveknél, illetve tett-e feljelentést a tárcavezető vagy az illetékes hatóságok vezetője?

Az LMP szerint minden parlamenti pártnak és politikai erőnek érdeke, hogy ennek a találkozónak a részletei minél hamarabb kiderüljenek.

Mile Lajos
országgyűlési képviselő,
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

    Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.