OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 18. szombat
Ismertető


2013. február 20., szerda 18:16

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. február 20., szerda (OS) - Osztolykán hazudik és gyáva

    Nem osztogattak, hanem fosztogattak, s nem Mercedest, hanem Volgát. Ennek a régi viccnek az alapigazsága jellemző Osztolykán Ágnes cigány származású parlamenti képviselő hazug, a valóságot jelentősen elferdítő és eltitkoló vádaskodására. Hétfőn este a parlament folyosóján ex-LMP-s független képviselők gyülekeztek, akik egymás között a magyar és cigány emberek lehetséges szexuális viszonyának kérdéskörét boncolgatták viccelődve.
    Szexista megjegyzéseket Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak, ők jegyezték meg egyéb hasonló kijelentések mellett, hogy "hazaviszlek, de magamhoz". A diskurzust Schiffer András ex-frakcióvezető mosolygással végigasszisztálta. Én a közelükben ülve fültanúja voltam a belterjes beszélgetésüknek, amely végén egy mondatot jegyeztem meg kívülállóként, ám az nem úgy szólt, hogy "Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek", hanem így: "Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének."
    Egy betűnek is óriási jelentősége van, hiszen éppen arra utaltam, hogy egykori párttársai mit csinálnának vele saját viccelődéseik alapján.
    
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.