OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2013. március 13., szerda 13:20

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2013. március 13., szerda (OS) - Rezsicsökkentés?- Ezt, akartuk! A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete támogatja a kormánynak azt az intézkedését, amellyel kiáll a magyar családok, állampolgárok védelmében a háztartásokra nehezedő lakásfenntartási terhek csökkentése mellett.

    A TMRSZ folyamatosan tiltakozott a korábbi kormányok munkavállalókat sújtó családtámogatás csökkentései ellen, amelyekkel a magyar háztartások jelentős részét nehéz helyzetbe sodorták.

A TMRSZ, mint felelős munkavállalói érdekképviselet rendkívül fontosnak tartja, hogy a gátlástalan és telhetetlen profitszerzésnek gátat szabva a kormány kövessen el mindent a magyar emberek védelmében!

Budapest, 2013.03.13.
TMRSZ

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.