OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2013. március 18., hétfő 08:29

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. március 18., hétfő (OS) -

    Az a körülmény, hogy dr. Orbán Viktor Miniszterelnök úr felkereste a rendőrpalotát, megköszönte a rendvédelmi dolgozóknak a katasztrófahelyzetben példamutató munkáját, a TMRSZ véleménye szerint, ez már méltán ad alapot egy olyan bizakodásra, mely szerint, közel az idő, amely a munkavállalói oldal rendvédelmi szegmensének  rendezetlen egzisztenciális ügyét helyre fogja tenni, optimális megoldást találva. Ennek keretében létrejön az igényegyeztető találkozó.

A TMRSZ minden erejével odahat, hogy a rendvédelem terén ténykedők a magyar társadalom európai értékrend szerint élő, megbecsült polgárai lehessenek. Megtalálhassák mind egyéni, mind családi és közösségi boldogulásukat. Alapja ennek a bérkérdés rendezése.

Induljunk el együtt és oldjuk meg! A TMRSZ tárgyalókész, bármely pillanatban vár a hívó szóra.

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.