OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2013. április 25., csütörtök 12:06

A Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. április 25., csütörtök (OS) - Jeszenszky Sándor közleménye

    Politikai elkötelezettségem és szerepvállalásom miatt aljas, sunyi támadás ért olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységemhez.
Mivel a tisztességemet nem tudták kikezdeni, a sok évvel ezelőtti magánéletemnek próbáltak nekiesni. Egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára egy meglepetés "Full Monthy" műsort készítettünk az azonos című filmvígjáték ismert képsorai alapján. Az internetre feltöltött, kiszivárogtatott képek ott készültek 2006 körül.
Ekkor még nem volt kapcsolatom a motoros egyesülettel sem. Eleve nem számítok politikusnak, mivel jobbikos kerületi elnöki tisztségemről való lemondásom után a pártból is kiléptem már.
Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak.
Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.

    Kiadó: Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.