OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2013. május 10., péntek 14:41

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közleménye
    Budapest, 2013. május 10., péntek (OS) - Június elejétől érkeznek az első lakók az ócsai szociális lakóparkba. A Máltai Szeretetszolgálat szociális programot indít a helyszínen és a lakók szükségletei alapján nyújt segítséget problémák megoldásában. Az érdeklődők továbbra is pályázhatnak az épületek bérleti jogaira.

    Az első húsz család június elsejétől költözhet be az ócsai szociális lakóparkban elnyert új otthonába, a második fordulóban nyertes pályázók pedig néhány nappal később követhetik őket. A pályázat továbbra is nyitva marad, az érdeklődők egészen az év végéig folyamatosan jelentkezhetnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál.

A második pályázat beadási határideje május 10-én jár le. Az utolsó napig 23 hiánytalanul kitöltött, lezárt pályázat érkezett, az érintetteket a következő hetekben személyesen keresik fel a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai. A látogatás célja, hogy kiderüljön, valóban érdemi megoldást jelent-e számukra az Ócsára költözés. A pályázat lebonyolításával megbízott karitatív szervezet legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy olyan bérlőket találjon a lakópark házaira, akiknek életében ez tényleges előrelépést jelenthet. A   bíráló bizottság június 10-ig nevezi meg a nyertes pályázókat.

A beköltözéssel egyidejűleg a Máltai Szeretetszolgálat szociális programot indít, amely az első hetekben a beilleszkedést segíti, a későbbiekben pedig az ott élő emberek tényleges szükségletei alapján nyújt segítséget.

    Kiadó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.