OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2013. június 6., csütörtök 11:49

A HIT Gyülekezete közleménye
    Budapest, 2013. június 6., csütörtök (OS) - A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata most is felkészült, hogy minél hathatósabb segítséget nyújtson az árvízi katasztrófa megelőzésében és a már sajnálatosan bajba jutottaknak.

    A hét elején létrehoztunk egy vezetési-irányítási centrumot, amely több mint ezer, kétkezi segítséget nyújtó aktivistát koordinál, valamint közétkeztetési, árvíz-katasztrófavédelmi eszközökkel, melegedő- és pihenősátrakkal, illetve más, krízishelyzeteknél használatos kellékekkel, anyagokkal készül a védekezési munkálatok támogatására a Duna teljes hosszán.

Munkatársaink elsősorban a helyi polgármesterekkel, és a katasztrófavédelem helyi irányítóival vették és veszik fel a kapcsolatot. Mivel országszerte önkéntesek sokasága jelezte felénk segítő szándékát, azonnal mozgósítható állományunk folyamatosan bővül, és a felmerülő szükségeknek megfelelően bármikor, bárhova átcsoportosítható.

Az ország több pontján került már sor konkrét közreműködésünkre (pl. Szigetköz, Almásfüzitő, Győr, Komárom, Esztergom, Római-part, Csillaghegy, Margit-sziget). Segítségnyújtásunk a gátépítéstől, az ott dolgozók ellátásán, a bajba jutottak részére nagy kapacitású ellátó-pontok kialakításán és működtetésén át, az ember- és vagyonmentési, illetve védelmi tevékenységre is kiterjed.

A +36 30 431 8344-es krízis-telefonszámon Mihály József , védelmi főmegbízott fogadja a hívásokat (e-mail: jmihaly@hit.hu).

Isten óvja Magyarországot!

Budapest, 2013. június 6.

Hit Gyülekezete
Sajtóiroda

    Kiadó: HIT Gyülekezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.