OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2013. szeptember 22., vasárnap 00:36

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. szeptember 22., vasárnap (OS) - A Bankszövetség felhívására adandó válaszunk az, hogy miután kellő számú pertársaság és egyéni perelő megnyeri a pereit, a bíróságok megszüntetik a "hibás termék" kölcsönszerződéseket, elszámoltatják a szerződő feleket, majd a nyertes devizaadósok - tisztességes forintkölcsönből- kifizetik az érintett bankokat, egy idő után rádöbbennek azok, hogy peres út nekik többe kerül, ráadásul az ügyfeleiket is elveszítik. Ekkor futnak majd, mint a mérgezett pókok a falon, hogy mentsék még, ami menthető. Nincs szükség ugyanis konverzióra, nincs szükség a devizaadósok "megmentésére", csak a törvények betartására és az állami hivatalok működésére, beleértve a bíróságokat is.

    Nincs általános megoldás! A szerződéseket külön-külön kell megsemmisíteni, az elszámolásokat szerződésenként, azaz ügyletenként kell elvégezni! Ügyletenként, azaz szerződésenként kell kifizetni az érintett bankokat. Van bank elég, ami nem járatta le magát ezzel gyilkos termékkel. A KONKRÉT SZERZŐDÉSENKÉNTI KÁRSZÁMÍTÁSOKAT ÉS AZ ÚJRASZÁMOLÁST OKTÓBER 23-án budapesti konferenciánkon LETESSZÜK AZ ASZTALRA. MEGMUTATJUK a kormányzatnak, a médiának, a bankszövetségnek és a világnak a társadalmilag igazságos eljárást, ami teljes mértékben egyezik a jelenlegi kormányzat elvárásaival.
    Mert ez matematika és a 2*2=4. Ezek TÉNYKÉRDÉSEK. A bankok eddig mindig statisztikákkal jöttek, mi konkrét ügyleteken keresztül mutatjuk be, hogy a KÁR minket ért, nem a bankokat. Tilk László Géza a DÉSZ elnöke. Továbbiak: www.devizaados.hu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.