OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2013. október 25., péntek 16:53

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. október 25., péntek (OS) - Az ellenzéki tárgyalásokat lezártuk: a polgárokkal kötendő szövetség következik A kormányváltó szövetség pártjainak közös közleménye

    Az október 23-i ünnep szándékos megzavarása felőrölte a tárgyalásokhoz szükséges minimális tárgyalási alapot is.  A kormányváltó szövetség pártjai, az MSZP és az Együtt-PM Szövetség ezért nem mennek el az egyeztetésre és nem nyitják újra a nemrégiben hivatalosan is aláírt megállapodást. A választásokig hátralévő időben már csak a választók megszólítására, Orbán Viktor kormányzásának ellenőrzésére és az ellenzéki alternatíva felmutatására fordítják energiáikat.

Az október 23-a óta eltelt idő jól mutatja, mekkora öngól volt a közös ellenzéki ünnep taktikai megfontolásokból és hatalomtechnikai okokból történő megzavarása. Újra az ellenzék belső ügyeivel traktáljuk a változást akaró polgárokat ahelyett, hogy például Orbán Viktor kirekesztő, magyart a magyar ellen uszító, polgárháborús beszédére hívnánk fel közösen a figyelmet. Az kormányváltó szövetség eltökélt abban, hogy túllép ezen a szakaszon és energiáit arra fordítja, hogy megszabadítsa Magyarországot az Orbán-rendszertől!

Mint emlékezetes, nyáron, alapos előkészítő munka után megköttetett az a programalapú választási szövetség, amelyet a felek a múlt héten hivatalos formába is öntöttek és aláírásukkal is megerősítettek.


    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.