OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2013. november 11., hétfő 04:29

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. november 11., hétfő (OS) - Az AQUILA Párt tagjairól Válasz, közlemény az országjárásunk során felmerült kérdésekre

    Az AQP jobbközép párt, elzárkózik a túlzottan nacionalista, szélsőséges elemektől, és működésében teljesen eltér a megszokottól, mivel alapító tagsága 15 évvel ezelőtt katolikus templomban Istennek szigorú fogadalmat tett emberekből áll (fogadalmi gyűrűt is hordunk). Az AQP tagjaiként úgy élünk, úgy is fogjuk fel, hogy világban élő szerzetesek vagyunk (nők és férfiak vegyesen), Krisztus szerzetesei, és ennek szellemében akarjuk az országot humánus, erkölcsös, emberszerető, egymást tisztelő, valódi keresztény szellemű, de nem bigott országgá változtatni.


Isten akaratából cselekszünk, alázattal szolgálunk Istennek és az embereknek. A hitet nem erőszakoljuk senkire, irtózunk a képmutatástól, a hazugságtól, a farizeusi, köpönyegforgató viselkedéstől, de ha valaki érdeklődik, kérdez, vagy közénk akar állni, akkor őt a legnagyobb nyitottsággal, szeretettel fogadjuk.

Az erkölcsiségnek, a népet és az országot megtartó tisztességnek a helyreállítói vagyunk, amely értékek képesek Magyarországot egy élhető, humánus, kellemes, korrekt vezetésű országgá változtatni, ahol lenne: munka, tisztesség, az embereknek méltósága,  és nem lenne: éhezés, megalázás, emberek közötti különbségtétel, hazugság és korrupció.

A létszámunk ugyan még szerény, de kovásznak elégséges (a jó szakemberek megtalálására, iránymutatásra és céljaink ellenőrzésére).


Vargáné Pável Márta (hittanár, AQP elnöke)
    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.