OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2013. november 22., péntek 13:19

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2013. november 22., péntek (OS) -

    A Kereszténydemokrata Néppárt higgadtságra és megfontoltságra kéri a DK feltörekvő politikusait, akik minden alkalmat igyekeznek kihasználni, hogy a történelmi egyházakat vagy az őket érintő szabályokat kritizálják.

A nem is olyan régen még szocialista politikusként tevékenykedő Gyurcsány-pártiaknak kellene legjobban tudniuk, hogy a kommunista diktatúra éveiben a megaláztatás és a folyamatos elnyomás mellett milyen komoly anyagi ellehetetlenítést is meg kellett élnie egyházainknak. Ennek ellentételezése történelmi kötelességünk, különösen akkor, amikor a társadalom számára rendkívül hasznos (szociális, oktatási, stb.) tevékenységeket végző felekezetekről van szó.

Az, hogy számukra a kormányzat plusz források megnyitását tervezi az uniós pályázati pénzek elosztása kapcsán, segítség lehet egy közösségibb, szervezettebb nemzet létrehozásában.

    Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.