OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2013. december 9., hétfő 16:36

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye
    Budapest, 2013. december 9., hétfő (OS) - Igazság és tisztánlátás

    A politikai felelősségvállalás hiánya okozhatja azt a társadalmi igazságtalanságot, amelyben hazánk polgárai élni kényszerülnek és egyben gátolja is az ország előrelépését a nemzetközi megítélés területén. A megtévesztésen alapuló érvek és a fel nem derített visszaélések hamisan kialakított világképet eredményeznek a társadalom számára.

Eltűnnek azok, akiket kérdőre lehetne vonni és felelősséggel is tartoznának az állampolgárok felé. A parlament nem vizsgálódik fő kérdésekben, nem folyik büntetőeljárás sem, amely tisztázná magát a NAV-ot. Ez a fajta hiányosság azt eredményezheti, hogy hazánkat kiemelkedően vonzónak tarthatják a kétes alapokon álló üzleti, befektetői körök.

A politikai kultúra megcsúfolásának tartjuk ezt a magatartást, hiszen a parlamenti vizsgálóbizottság felállítása de egyértelműbben tisztázhatná a NAV-ügyben érintetteket és visszaállíthatná a bizalmat is az intézmény felé.

A NAV-botrányt felderítő vizsgálóbizottság felállításáért és az igazság mielőbbi kiderítésért emeljük fel szavunkat.

Takács Gábor elnök
    
    Kiadó: Magyar Autonóm Néppárt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.