OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető


2014. január 17., péntek 15:22

A MÁTRIX Produkció Kft (korábbi nevén: Marslakók Produkciós Kft.) közleménye
    Budapest, 2014. január 17., péntek (OS) -

    Boronyák Gergely kapott kifizetést a Marslakók Produkciós Kft.-től a Marslakók című tévésorozat készítésére vonatkozó MTVA-val kötött szerződés 2012. augusztus 1. napján történt megszüntetése után, az MTVA által a megszüntetésről szóló megállapodás szerint a lekötött színészek elbocsátásából fakadó kár rendezésére megfizetett összegből. Boronyák Gergelyt a Marslakók tévésorozat kapcsán kötött megbízási szerződése titoktartásra kötelezi. Ennek megszegése miatt Boronyák Gergellyel szemben a jogi eljárás megindításra került. A valótlan tényeket állító, illetve híresztelő sajtótermékekkel szemben sajtó-helyreigazítási eljárást kezdeményeztünk.

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.