OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2014. január 27., hétfő 17:55

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. január 27., hétfő (OS) - Bíróság előtt kell felelniük azoknak, akik tényként állítják, hogy másra reagált Mesterházy Attila, mint amit hallott.

    Értjük, hogy a Fidesz pánikba esett. Értjük, hogy érzik: már csak két hónapjuk van hátra a hatalomból. Ezért kapaszkodnak a tömegből érkező bekiabálásokra, és hisztiznek egy bocsánatkérésért, amely hazugságukat igazolná.

Az MSZP szerint azonban inkább a Fidesznek kell bocsánatot kérnie mindazoktól, akiket megalázott és megkárosított: a trafikosoktól, a rokkantaktól, a nyugdíjasoktól, a földtelenné tett állattartóktól, s minden magyar embertől, akiknek a következő évtizedekben rezsiadót kell fizetniük a paksi bővítésért felvett több ezer milliárd forintos orosz hitel miatt.

A cáfolhatatlan tény az, hogy Mesterházy Attila a tömegből érkező bekiabálások közül a "börtön" szót hallotta. Ezt maga az MSZP elnöke azóta szóban és írásban is megerősítette.

Ezért ezt követően bárkit, aki tényként állítja, hogy Mesterházy Attila másra reagált, az MSZP be fogja perelni – úgy, ahogy ezt a Magyar Nemzet című újsággal már meg is tette.
    
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.