OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2014. február 1., szombat 20:30

A Magyar Fesztivál Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. február 1., péntek (OS) - A Magyar Fesztivál Szövetség minősítési programja, mint sikeres európai példa - A XXII. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadáson, a Budapesti Kongresszusi Központban - a brüsszeli bejelentést követően – hozták nyilvánosságra az Európai Parlament "Európa a Fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért" (EFFE) program indulását

    
A Magyar Fesztivál Szövetség minősítési programja, mint sikeres európai példa

A XXII. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadáson, a Budapesti Kongresszusi Központban - a brüsszeli bejelentést követően – hozták nyilvánosságra az Európai Parlament "Európa a Fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért" (EFFE) program indulását.

Az Európai Parlament által kezdeményezett "Európa a Fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért" (EFFE) program indulását jelentette be Androulla Vassiliou, az Európai Bizottság oktatásügyért, kultúráért, többnyelvűségért és ifjúságpolitikáért felelős biztosa január 30-án Brüsszelben.
Mivel - a Magyar Fesztivál Szövetség vezető koordinálásával Magyarországon  működik az első, és ez idáig egyetlen átfogó fesztivál minősítési program (Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program) -  az európai rendszer kialakításában meghatározó szerep jut a hazai tapasztalatoknak.

    Kiadó: Magyar Fesztivál Szövetség

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.