2024. május 8. szerda

2014. február 21., péntek 12:53

Seres Mária Szövetségesei közleménye
    Budapest, 2014. február 21., péntek (OS) - A mai napon megalakult a 3.0 verziójú REZSICSÖKKENTŐ SMS kormány!

Az elmúlt év 12 hónapjában végzett, a teljes országot lefedő reprezentatív felmérések alapján meg van a 2014. évi választások meglepetés szervezete: Seres Mária Szövetségesei (SMS)

A Seres Mária nevével fémjelzett, és a mögötte álló társadalmi akarat által éltre hívott szervezet a mai napon megalakította saját kormányát. Ez a maga nemében az első ilyen, hiszen nem politikusok és pártkatonák, hanem az egész országot lefedő és azt reprezentáló társadalmi csoportok képviselői alkotják.

Az SMS kormány különlegessége, hogy minden állampolgár javaslatot tehet és beleszólhat a döntéseibe, így ezek a népakaratot tükrözik. Módszerükkel utat nyitnak a svájci típusú közvetlen demokrácia, következésképpen pedig Európa leggazdagabb országának megteremtéséhez.
A nép kormánya rögtön munkához látott, és máris milliókat érintő javaslatot tett az asztalra, természetesen mindezt a hatékonyabb REZSICSÖKKENTÉS szellemében.

Az SMS kabinet első REZSICSÖKKENTŐ határozata

Az SMS kormány célja, hogy MINIMÁLIS KÖLTSÉGGEL, intenzíven növelje a magyar humántőkét. Az ehhez szükséges lépései:

1. Támogatja a fiatalokat, az új magyar generációt, hogy INGYEN tanuljanak angolul.

2. Támogatja a nyugdíjasokat, hogy a szellemi frissesség érdekében megtanuljanak INGYEN angolul.

3. Támogatja a diplomásokat, hogy az angol DUOLINGO nyelvvizsgát, és 5 év alatt egy másikat is INGYEN megszerezzenek, vagy letehessenek egy emeltebb szintű nyelvvizsgát.

Kiadó: Seres Mária Szövetségesei