OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 25. hétfő
Ismertető


2014. február 22., szombat 15:42

Az Összefogás Párt közleménye
    Budapest, 2014. február 22., szombat (OS) - Inzultus érte az Összefogást

    A mai napon a Lehel téri piacon az Összefogás aláírást gyűjtő képviselő jelöltjeit és aktivistáit durva inzultus érte az összeállás pártjaitól. Az Összefogás tábláit arrébb rakták, az aktivistáikat lökdösték, kisebb dulakodás történt, az egyik aktivista kezéből ki akarták tépni az aláírásgyűjtő ívet. Az ívet az aktivista megfogta és az elszakadt, ezután rendőrségi intézkedésre került sor.

Az Összefogás elítéli a név tolvajok durva támadását, ezen erőszakos magatartást veszélyesnek tartja a demokratikus választások tisztaságára nézve. Ijesztő és egyben elgondolkodtató az, hogy a kormányzásra készülő több párti összeállás ennyire erőszakos a hatalom megszerzése előtt is. Mit lehet akkor várni tőlük, ha esetleg az Összefogás nevével megtévesztve a magyar választókat mégis hatalomra kerülnének?

Az Összefogás felszólítja a több párti összeállás pártjait, hogy a jövőben tartózkodjanak az attrocitásoktól, durva támadásoktól, békésen, európai emberhez méltó módon kampányoljanak, s legyenek toleránsak, elfogadóak más pártokkal szemben. Az Összefogás arra figyelmezteti az összeállás pártjait, hogy a lopott névvel nem lehet választást nyerni, mert aki nevet lop, az bármire képes, s ezt a választók is jól tudják!

    Kiadó: Összefogás Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.