OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 20. szombat
Ismertető


2014. február 24., hétfő 17:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. február 24., hétfő (OS) - Folytatódik az egészségügyben is a béremelés

    Újabb hivatások anyagi megbecsülését, ezúttal a háziorvosi, a házi gyermekorvosi, a védőnői és a fogorvosi ellátásban dolgozók további béremelését teszi lehetővé a kormány mai bejelentése.

A Fidesz teljesíti vállalását, visszaadja az egészségügyi dolgozók társadalmi megbecsülését. A béremelések tehát idén is folytatódnak az egészségügyben, emellett folytatjuk a pedagógusok béremelési programját is. Márciusban érkezik a szociális, a gyermekvédelmi és gyermekjóléti ágazatban dolgozók és a tiszthelyettesek béremelése. Januárban 100 ezer forint fölé emelkedett a minimálbér és emeltük a közfoglalkoztatottak bérét is. A gyermeket nevelő munkavállalók nettó fizetése ugyancsak nőtt a kiskeresetűek adócsökkentésének köszönhetően.

Fidesz Sajtóiroda
    
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.