OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2014. március 20., csütörtök 10:21

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2014. március 20., csütörtök (OS) - Nyílt válaszlevél az Amnesty International Magyarország (továbbiakban AIM) részére

    Az AIM levelében kérte, hogy támogassuk ("Amnesty 5 választási pontja") a gyűlöletre ösztönző beszéd nélkülözését, a gyűlölet-bűncselekmények, a nőkkel szembeni erőszak megelőzését, a hajléktalanság kriminalizációját lehetővé tevő jogszabályok hatályon kívül helyezését, illetve (3. pont) az Alaptörvény módosítását, "hogy biztosítsák a család széleskörű értelmezését;és garantálják a nők hozzáférését a biztonságos és legális abortuszhoz."


Tisztelt Amnesty International Magyarország!

Elolvastuk az 5 pontjukat, és mint hithű katolikusok a 3. ponttal nem érthetünk egyet, mert a tízparancsolatot sérti.

Ha Önök annyira védik a jogokat, akkor a keresztény hívők hitéletét és vallási kötelezettségüket is vegyék figyelembe, és ne alkossanak olyan 5 pontot, amelyikben az egyik sérti a hívők tízparancsolatát.

Amúgy az AQUILA Párt mindenben védi az emberi jogokat, az élethez való jogot is, ez alatt érjük az abortuszban megöltek jogát is. Mi nem vagyunk szemforgatóak, mindenki Isten gyermeke!

A programunkban minden embernek kivétel nélkül, egyforma jogokat és kötelességeket akarunk és fogunk adni. Az Önök 5 pontja nélkül is, ez nekünk alap!

Ha Önök minket bármiben is elmarasztalnak, mert katolikus keresztény hitünk miatt (valláshoz, hitélethez való jog nekünk is jár!!!) nem kívánunk a 3. pontjukkal azonosulni, akkor minket a hitünk miatt Önök diszkriminálnak.

Üdvözlettel, Varga Péterné elnök

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.