OS Országos Sajtószolgálat
2021. november 29. hétfő
Ismertető


2014. április 10., csütörtök 11:35

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2014. április 10., csütörtök (OS) - Az LMP-nek nincs köze az Ökotárshoz, a Fidesznek viszont el kellene számolnia a CÖF pénzeivel -

    Lázár János vádjaival ellentétben a Lehet Más a Politika és az Ökotárs Alapítvány között nincs és nem is volt sem intézményes, sem pénzügyi kapcsolat, az LMP nem szólt, nem szólhatott bele az Alapítvány működésébe, és ez fordítva is így van.

Hiába sugallja továbbá Lázár János a civilek ellen indított támadásával, hogy az LMP és az Ökotárs Alapítvány között személyi átfedések vannak, Foltányi Zsuzsa és Kaufer Virág már régen nem tagjai a pártnak.

Az LMP szerint ezzel szemben Lázár Jánosnak és pártjának a független civilek fokozatos ellehetetlenítése helyett tisztáznia kellene zavaros viszonyát a hozzájuk közeli szervezetekkel. Az LMP felszólítja a Fideszt és a CÖF-öt, hogy számoljanak el az álcivil szervezet kampányköltéseivel. A CÖF a Fidesz érdekében úgy kampányolt óriásplakátokon és a Békemeneten, hogy sem azzal nem számolt el, hogy honnan érkeztek hozzájuk pénzek, sem azzal, hogy pontosan mire mennyit költöttek.

LMP Sajtó

    Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.