OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. április 19., szombat 11:15

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. április 19., szombat (OS) - DK: Hálatelt a szívünk a felcsúti stadion miatt

    Vannak az emberek életében nagy pillanatok. Ez a mostani is olyan. Átadják a felcsúti Pancho Arénát. Az 1800 lelket számláló faluban a 3900 embert befogadni képes stadiont. Utoljára Ceausescu elvtárs idején történt meg, hogy a nemzetet vezető a saját szülőfalujába álmodik focipályát.
A Demokratikus Koalíció hálatelt szívvel gondol Orbán Viktorra, hogy a négymillió szegény, a megnőtt kórházi várólisták és a kivéreztetett felsőoktatás idején erre tudott költeni mintegy négymilliárd forintot. Annál is inkább büszkék vagyunk az új, az utánpótlást támogató létesítményre, mert U 18-as csapatunk alig két napja a jó nevű Gibraltár csapatával játszott 2-2-es eredményt. Nem szeretnénk, ha az örök fanyalgók megjegyeznék: Gibraltár még gólt sem igen rúgott senkinek, nemhogy döntetlent érő kettőt. A mi miniszterelnökünk igenis felelősen döntött, amikor beleöntötte a közpénzt saját kedvenc szórakozásába.
A DK bízik abban, hogy dalok, versek is születnek a stadion avatása kapcsán, nehogy a jelenkort az elvtársak hálátlansággal vádolhassák. Minket az sem zavar, hogy a csaló Schmitt Pál avatja a gyepet.
Most, hogy Kispesttől végképp el lehetett lopni Puskást, hiszünk abban, hogy a felcsúti pályán - a Mészáros és társa bőkezű támogatásával - mindig győzni fog a csapat.

Ha nem így lenne, akkor a "békemenet" a helyszínen vizsgáltassa felül a játékvezető tevékenységét.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.