OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. május 5., hétfő 08:40

A Novofer Alapítvány A Műszaki Szellemi Alkotásért közleménye
    Budapest, 2014. május 5., hétfő (OS) - A Gábor Dénes emlékét gondozó NOVOFER Alapítvány a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány és a KELLO Könyvtárellátó Kft. közreműködésével, "Találjuk fel a holnapot" címmel hirdetett ösztöndíj pályázatot a határainkon belül vagy kívül élő, magyarul tudó középiskolások körében. Részletes tudnivalók, az adatlap és a felhívás a www.novofer.hu honlapról letölthetők.

    A pályázat célja a felelősségtudatos világkép erősítése, a holnap újszerű lehetőségeinek keresése, a műszaki-technológiai fejlődés társadalmi hasznosságának tudatosítása. A pályázatra való jelentkezés határideje: 2014. május 12. éjfélig. A dolgozat benyújtási határideje: 2014. június 30-a éjfélig. A pályázatokat az Alapítvány által felkért pedagógusok és Gábor Dénes-díjas szakemberek értékelik, rangsorolják, a döntést a NOVOFER Alapítvány kuratóriumi elnöke hozza. Az elbírálásból kizárják az azonosíthatatlan vagy határidő után benyújtott pályázatokat.   Nyilvános eredményhirdetés a 2014. decemberi Gábor Dénes-díj átadó ünnepségen. A Pályázók természettudományos érdeklődésének ösztönzésére, a legjobb pályázatok kidolgozói minimum 50.000, maximum 100.000 forint összegű, egyszeri tanulmányi ösztöndíjban részesülhetnek. Részletes tudnivalók, az adatlap és a felhívás a www.novofer.hu honlapról letölthetők Dr. Gyulai József akadémikus a kuratórium elnöke
    Kiadó: Novofer Alapítvány A Műszaki Szellemi Alkotásért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.