OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2014. június 11., szerda 16:18

A Máltai Lovagrend (KMFAP) közleménye
    Budapest, 2014. június 11., szerda (OS) - Hamis állításokat tartalmaz Habsburg-Lotharingiai Mihály, a Vatikán által alapított Máltai Lovagrend (SMOM) magyarországi nagykövetének június 6-án kiadott közleménye, amelyben az ősi, majdnem ezeréves Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségét (KMFAP) igyekezett befeketíteni

    A leghatározottabban visszautasítja és cáfolja Habsburg - Lotharingiai Mihály SMOM nagykövet hamis állításait a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetsége (KMFAP). Lovagrendünk majdnem 1000 éve áll a rászorulók szolgálatában és napjainkban is jelentős humanitárius tevékenységet fejt ki Ázsiában, Afrikában és Európában. Számos ország bíróságán nyertünk pert a SMOM ellen, amelyet egy 1955-évi jogerős olasz bíróság is a Szentszékhez tartozó vallási rendként minősített, miközben elismerte, hogy a mi rendünk a mintegy 1000 éves ősi szuverén rend jogos örököse.
A KMFAP lovagi államát több kontinens számos ENSZ tagállama elismeri, azokkal kétoldalú diplomáciai kapcsolatot tart fenn.
A nagykövet állításával szemben a magyar ügyészség nem folytat eljárást sem Máltai Lovagrendünk sem Lovagi Államunk ellen, azt nem is teheti!
A Lovagrend Magyarországi Egyesülete ellen névhasználat ügyében a Fővárosi Ügyészség keresetet nyújtott be, amelyet az I. fokú bíróság ítéletében ELUTASITOTT!

Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetsége Nagy Magisztrátusi Szék New-York

    Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.