OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2014. július 25., péntek 11:46

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. július 25., péntek (OS) - A mai napon levélben kereste meg a Szociáldemokraták elnöke, Schmuck Andor valamennyi parlamenti párt frakcióvezetőjét, és a kormányfőt a több mint 40 milliárdos rezsicsökkentési javaslatával.

    Szociáldemokraták javaslata – ne álljon meg a kormány a bankvásárlásnál

    A Szociáldemokraták üdvözlik a kormány döntését, amely értelmében a magyar állam saját pénzintézetet vásárol előreláthatóan szeptemberig. Ennek kapcsán azzal a kéréssel fordulunk a kormányhoz, és a parlamenthez, hogy ne álljanak meg a vásárlásnál. Vizsgálják meg annak lehetőségét - önkormányzatoknál, az önkormányzat által alapított cégeknél, az állami tulajdonban lévő cégeknél, állam által létrehozott alapítványoknál, országos hatáskörű szerveknél, háttér intézményeknél, stb. - hogyan lehet a jogi hátterét megteremteni annak, hogy az állam tulajdonában lévő pénzintézetnél vezessék számláikat.
    Az adófizető polgárok pénzéből befolyó közpénzekből a fenti formában jelentős megtakarítást lehetne elérni.
    
    Kiadó: Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.