OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 24. péntek
Ismertető


2009. február 23., hétfő 16:04

Ingatlanmaffia ellenes Életműdíj 2009
    Budapest, 2009. február 23., hétfő (OS) - Az Ingatlanmaffia ellenes életműdíj az idén másodszor került adományozásra.

    A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete 2009 02. 21-én a hagyományos Ingatlanfarsangon az Ingatlanmaffia - ellenes Életműdíjat Dr. Devánszkyné Dr. Molnár Katalinnak adományozta.

Dr Devánszkyné Dr. Molnár Katalin, aki az MSZP országgyűlési képviselőjeként létrehozója és vezetője volt a parlamenti Lakásmaffia – ellenes Bizottságnak,  segítséget nyújtott a kifosztottaknak, törvényi szabályozók kidolgozásával, átgondolt munkájával próbált meg gátat szabni a visszaéléseknek.

Az Ingatlanmaffia-ellenes harc divatos lett, mindenki zászlajára tűzte, azonban az úttörő munkát Dr Devánszkyné Dr. Molnár Katalin és az általa vezetett bizottság végezte.

A díjat és a díjazott személyét az Európai Sors –Társak egyesülete javasolta, amely egyesület szorosan együttműködött a Lakásmaffia – ellenes Bizottsággal. A javaslatot a MIÉSZ támogatta.

Jelenleg az Országgyűlésben sajnos már nincs ilyen bizottság.
2009-02-23.

MIÉSZ

    Kiadó: Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.