OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2010. május 25., kedd 08:29

Magyarországi non-profitok egyesüljetek!
    Budapest, 2010. május 25., kedd (OS) - Különféle nyilvántartások szerint 60.000 ill. 100.000 non-profit szervezet (alapítvány, egyesület, klub, egyéb) működik Magyarországon, ám ebből csak közel 30.000 működik valóságban ( kap 1%-ot, működési pályázatokon indul, van weboldala, email címe, egyéb). Mivel kevés az adózó, és nagyon kevés a hatékonyan működő szervezet, ezért javaslom, amely szervezetek szeretnének tovább működni, EGYESÜLJENEK!

    Egyesüljenek a kutyákat védők a macskákat védőkkel, és EGYÜTT legyenek Állatvédők.

Egyesüljenek az optimisták a kevésbé optimistákkal, és együtt legyenek MÉG optimistábbak!

Az egyesülés milyen ELŐNYÖKKEL jár? Több bevétele lesz a szervezetnek, hiszen csak egy szervezetet kell népszerűsíteni. Országos lefedettséggel, sokkal több emberhez jut el az üzenet, így több lesz az 1%-uk, sokkal több pályázaton indulhat a szervezet. A hatékony gazdálkodás eredményeként biztosítható a nagyobb projektekhez az önrész. Így mindenki NYER, hiszen a szervezetnek ez 1 forintjába se kerül!

Mit nyer még? Nem kell sok-sok könyvelőt foglalkoztatni, elég egy jót, megfizetni, aki ért a non-profit szervezetekhez. Nem kell havonta, negyedévente avagy évente adóbevallást készíteni, beadni, nem kell a hatóságokkal vívni, hogy fontos az a tevékenység, főleg a közérdekébe álló  - közhasznú, amit végez, így több idő és sokkal több energia marad az érdemi munkára, a közös tevékenységre. Érdekli?

SEGÍTEK Önnek, és higgye el Önnek is!
Legyen szép és derűs a napja!

R ó z s a h e g y i  Márk
mark@optimistaklub.hu
www.optimistaklub.hu

    Kiadó: Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.