OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2014. szeptember 17., szerda 11:24

A Magyar Szocialista Párt Európai Parlamenti Delegációjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (OS) - Ki hazudik az uniós források ügyében?

    "Az Európai Bizottság emellett két helyszíni ellenőrzést folytatott le a változások által érintett kulcsfontosságú szerveknél, jelenleg pedig az összegyűjtött információkat vizsgálja" - fogalmazott kérdésünkre Johannes Hahn, ráadásul a hivatkozott kifizetésekkel kapcsolatban hozzátette: "Magyarország július végén nyújtott be új fizetési kérelmeket. Az Európai Bizottságnak hatvan napja van arra, hogy megvizsgálja a kérelmeket, majd - amennyiben semmi sem indokolja a kifizetés felfüggesztését - teljesítse azokat".

Ideje tisztán látni a hazánk működését és fejlődését érintő uniós források elosztása ügyében, ezért elvárjuk az Orbán-kormány illetékeseitől, hogy fejezzék be a kettős beszédet és az ócska csúsztatásokat. Tegyék egyértelművé, hogy miként garantálják a források tisztességes és törvényes elosztását, hogy milyen garanciákat adnak az európai normák betartására és mit tesznek azért, hogy a kormány bűne miatt ne érje kár az uniós pályázatokon nyertes magyarokat! Több igazmondást a magyaroknak!

dr. Ujhelyi István                  
EP-képviselő                    
az MSZP alelnöke                

dr. Molnár Csaba
EP-képviselő                    
a DK ügyvezető alelnöke

Strasbourg, 2014. szeptember 17.
    Kiadó: Magyar Szocialista Párt Európai Parlamenti Delegációja

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.