OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2014. szeptember 23., kedd 13:13

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (OS) - Egy gátlástalan titkosszolgálati manipuláció margójára

    Újabb mocskos titkosszolgálati lejárató akciónak tartom az Indexen megjelent mai írást. A napnál is világosabb, hogy az újságírót és az Indexet titkosszolgálati dezinformációkkal manipulálták. Már az újságcikk ezen alapállítása sem stimmel: "1960 telén C., a vidéken élő fiatal lány egészséges fiúgyermeket hozott a világra. A gyermek a lány eltitkolt kapcsolatából született, az édesapa, egy orosz katonatiszt, a falu szélén lévő szovjet laktanyában szolgált. Mindenkinek úgy volt a legjobb, ha a lány a fővárosban szüli meg a babát, a lány pedig a katona nyomására hozta meg a legfájdalmasabb döntést, amit egy anya meghozhat: a kórházból egyedül ment vissza a faluba, az újszülött állami gondozásba került."
Édesanyám – akit 10 éve ismertem meg – viszont nem egy eltitkolt kapcsolat vagy románc következtében esett teherbe, hanem azért, mert megerőszakolták. Ráadásul nem egy orosz tiszt, hanem magyarul beszélő emberek, csoportosan.
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.