2024. április 27. szombat

2014. szeptember 23., kedd 13:13

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (OS) - Egy gátlástalan titkosszolgálati manipuláció margójára

Újabb mocskos titkosszolgálati lejárató akciónak tartom az Indexen megjelent mai írást. A napnál is világosabb, hogy az újságírót és az Indexet titkosszolgálati dezinformációkkal manipulálták. Már az újságcikk ezen alapállítása sem stimmel: "1960 telén C., a vidéken élő fiatal lány egészséges fiúgyermeket hozott a világra. A gyermek a lány eltitkolt kapcsolatából született, az édesapa, egy orosz katonatiszt, a falu szélén lévő szovjet laktanyában szolgált. Mindenkinek úgy volt a legjobb, ha a lány a fővárosban szüli meg a babát, a lány pedig a katona nyomására hozta meg a legfájdalmasabb döntést, amit egy anya meghozhat: a kórházból egyedül ment vissza a faluba, az újszülött állami gondozásba került."
Édesanyám – akit 10 éve ismertem meg – viszont nem egy eltitkolt kapcsolat vagy románc következtében esett teherbe, hanem azért, mert megerőszakolták. Ráadásul nem egy orosz tiszt, hanem magyarul beszélő emberek, csoportosan.
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom