OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. szeptember 23., kedd 13:14

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (OS) - Egy gátlástalan titkosszolgálati manipuláció margójára

    Mindezek persze olyan magánjellegű, a legintimebb szférába tartozó titkok, amelyek normál esetben nem tartoznak senki másra a legszűkebb családi körömön kívül. Itt és most azonban kivételt kell tenni a titkosszolgálat és az Index gátlástalan manipulációja miatt, ahol a magánélet szentsége semmit sem számít. Az Indexnek tollba mondott cikk már ezen a ponton megbukott. Egyben példa nélküli, hogy egy titkosszolgálat ennyire pofátlan és aljas módon használjon fel médiumokat, újságírókat. A cikk alátámasztja azon 5 napja tett Facebook-bejegyzésemet, ( https://www.facebook.com/kovacsbela.eu/photos/a.1417961075124851.1073 741828.1417956528458639/1486971998223758), melyben megírtam, hogy családtagjaimat egy újságíró és a hatóságok vegzálják.
Természetesen megteszem a jogi lépéseket az Index hazug, manipulatív kijelentései és sugalmazásai miatt, amelyek "véletlenül" ismét egy választási kampány kellős közepén jelentek meg.
Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.