OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. szeptember 29., hétfő 10:26

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 29., hétfő (OS) - Falus Ferenc bukása sokkal inkább jelölőinek gyalázata! Falus Ferenc orvosként ígért a fővárosnak jobbulást, elsőként a beteg gyermekek iránti érzékenységét bizonygatta, az átláthatóságért, a tiszta közéletért dolgozó emberként hirdette magát, az egészségesebb városért faültetést tervezett. Elképesztően erős érdekvédő program képviselőjeként emlegették. Kell ennél jobb jelölt? Falus Ferenc sugárzó alkalmatlansága a vele kapcsolatos legkisebb probléma volt! A róla szóló hazug kampány attól volt becstelen, hogy a közös jelölt eddigi életével a róla állítottaknak éppen az ellenkezőjét bizonyította. Bukásával nemcsak ő, sokkal inkább jelölői gátlástalansága lepleződött le.

    Ezek után a Falust indító pártok újabb jelölése, támogatása bárki számára csak hátrányt, megbélyegzést okozhat!

Az asztmás és allergiás gyermekeket kimagasló eredménnyel kezelő Svábhegyi Gyermekgyógyintézet megszüntetése kapcsán Falus Ferenc nem átallotta tüdőgyógyászként azt mondani, hogy meg lehet valakit Budapesten akár a legbüdösebb belvárosi részen is gyógyítani. Pedig maga is tudhatja, a tudomány szerint az asztma kezelhető, de meggyógyítani nem lehet.

A Nemzeti Egészségügyi Tanács elnökeként Falus az átláthatatlanság embere volt, aki elérte, hogy a tanács üléseinek az érdekköre számára kínos, szó szerinti jegyzőkönyvei helyett csak a fontos felvetéseket is nyomtalanul elsikáló emlékeztetők készüljenek. A formálisan a közjót szolgáló testület így csak a betegek érdekeinek elárulását szolgálhatta.

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.