OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2014. szeptember 29., hétfő 10:27

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 29., hétfő (OS) -

    Falus Ferenc pártutasítások és háttér-mutyik szolgai végrehajtója volt már akkor is, amikor pártja egészségpolitikáját más, egy méltán levitézlett törpepárt határozta meg.
Országos tisztifőorvosként is lejáratta magát a H1N1 védőoltásokkal kapcsolatos félrevezetések folytán. Mihez értett az orvosként is hitelt vesztett Falus Ferenc, ami az egészséges főváros vezetéséhez kellene? Pártérdekek képviseletéhez? Kiderült, ahhoz sem!

A budapestiek kíváncsian várhatják, Falus jelölői most kire húzzák majd azt az álruhát, amellyel egy magát is leginkább lóhoz hasonlító embert akartak a főváros megmentőjeként bemutatni. Lehet, hogy a szétfeslett álruha helyett újabb trójai falovat kell eszkábálniuk?

Budapest lakóinak inkább arra van szüksége, hogy legalább az önkormányzatok munkájában ne a pártérdekek legyenek a meghatározóak!
A főváros életét olyan főpolgármester határozza meg, aki szakképzettsége és korábbi életében végzett munkái alapján is bizonyította, nincs szükség rá, hogy üres ígéretekkel, róla szóló hazug állításokkal kelljen alkalmasságát alátámasztani.
Egy főpolgármester jobb, ha nem pártpolitikus, hanem a pártok között is együttműködés kialakítására képes várospolitikus, azaz civil politikus. (Jó lenne, ha a polgármesterek törvényi kötelessége lenne párttagságuk felfüggesztése!)
A várospolitikusnak adott esetben még az őt a választáson támogató pártokkal szemben is a város érdekét kell néznie!

Bővebben a világhálón: ABOSZ Falus Ferenc

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.