OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2014. október 25., szombat 08:52

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 25., szombat (OS) - Az LMP az országgyűlési törvény alapján kér információt Vida Ildikótól

    Szél Bernadett az országgyűlési törvény alapján kér információt Vida Ildikótól arra vonatkozóan, hogy a NAV elnöke szerepel-e az Egyesült Államokból kitiltott tisztviselők között. Az LMP elvárja, hogy Vida Ildikó ennek megválaszolására akár a vakációján is tudjon időt szakítani és ezzel hozzájáruljon az egyre súlyosabb korrupciós vádak tisztázásához.
Az LMP elfogadhatatlanak tartja, hogy a NAV elnöke titokban külföldre utazik szabadságra, miközben ő maga és az általa vezetett szervezet is súlyos korrupciós gyanúba keveredik. A párt szerint az időhúzással és a titkolózással Vida Ildikó és a kormány tagjai lassan egyértelműen megválaszolják azt a kérdést, aminek a megválaszolását el akarják kerülni. A kormány és a NAV az elmúlt egy hétben minden egyes lépésével maga erősítette a kitiltások okozta korrupciós gyanút.


    Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.